Adatkezelési feltételekMosási felmérés

Az Országos Mosási Felmérés kitöltése után a Kitöltő a ”Magazin olvasóink havonta kapnak hasznos mosási tippeket, időnként egyedi akciókat! Csatlakozz olvasóink táborához és osszuk meg mosási tapasztalatainkat egymással. Köszönöm, szeretnék csatlakozni" opció kipipálásával hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató az általa megadott e-mail címet felhasználhassa marketing jellegű információk küldésére.

A Szolgáltató ingyenes hírlevél küldésére jogosult a megadott e-mail címre. A Szolgáltató hírlevelei (havi és egyéb rendszerességgel küldött tematikus hírlevelek) útján értesíti újdonságairól, új szolgáltatásairól, fejlesztéséről azokat a Kitöltőket, akik hírelvél fogadásához kifejezetten hozzájárultak. A Felhasználó hozzájárulása azáltal jön létre, hogy a Kitöltő  kipipálja a ”Magazin olvasóink havonta kapnak hasznos mosási tippeket, időnként egyedi akciókat! Csatlakozz olvasóink táborához és osszuk meg mosási tapasztalatainkat egymással. Köszönöm, szeretnék csatlakozni" opciót.

Kitöltő jogosult a regisztrációját bármikor törölni az info@nemetmosoporok.hu e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. A Kitöltő adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből.

 

Regisztráció

A Webáruházban történő vásárlásához nem feltétlenül szükséges regisztráció, azonban visszatérő Vásárlóknak a regisztráció megkönnyíti a vásárlást, illetve lehetővé teszi a rendelés menetének nyomon követését.
Ha a Vásárló regisztrálni szeretne, a Webáruház felületén megtalálható „Regisztráljon” feliratra kattintást követően tud, ahol a következő adatokat szükséges megadnia a Szolgáltató részére:
-    Email cím
-    Jelszó
-    Név,
-    Számlázási adatok,
-    Telefonszám.

A regisztráció sikeréről a Szolgáltató e-mailben tájékoztatja a Vásárlót.

Vásárló jogosult a regisztrációját bármikor törölni az info@nemetmosoporok.hu e-mail címre küldött üzenettel. Az üzenet megérkezését követően Szolgáltató köteles haladéktalanul gondoskodni a regisztráció törléséről. Vásárló Vásárlói adatai a törlést követően azonnal eltávolításra kerülnek a rendszerből; ez azonban nem érinti a már leadott rendelésekhez kapcsolódó adatok és dokumentumok megőrzését, nem eredményezi ezen adatok törlését. Az eltávolítás után az adatok visszaállítására többé nincs mód.
A Vásárlói hozzáférési adatok (így különösen a jelszó) titokban tartásáért kizárólag a Vásárló a felelős. Amennyiben Vásárló tudomást szerez arról, hogy a regisztráció során megadott jelszavához jogosulatlan harmadik személy hozzájuthatott, köteles haladéktalanul megváltoztatni jelszavát, ha pedig feltételezhető, hogy a harmadik személy a jelszó használatával bármilyen módon visszaél, köteles egyidejűleg értesíteni a Szolgáltatót.

Ha Vásárló regisztrált vásárló, de elfelejtette jelszavát, használja az „új jelszó kérése” funkciót. Ha itt megadja a regisztrált e-mail címét, akkor egy új ideiglenes jelszót küld a Szolgáltató e-mailben, kérjük ezzel lépjen be és biztonsági okokból azonnal változtassa is meg.

Vásárló vállalja, hogy a regisztráció során megadott személyes adatokat szükség szerint frissíti annak érdekében, hogy azok időszerűek, teljesek és a valóságnak megfelelőek legyenek.

A Szolgáltatót a Vásárló által tévesen és/vagy pontatlanul megadott adatokra visszavezethető szállítási késedelemért, illetve egyéb problémáért, hibáért semminemű felelősség nem vállal. A Szolgáltatót nem terheli felelősség az abból adódó károkért, ha a Vásárló a jelszava illetéktelenek számára bármely nem a Szolgáltatónak felróható okból hozzáférhetővé válik. A hibásan rögzített adatok megváltoztatására bejelentkezés után, a „Belépési adatok módosítása” menüpontban van lehetőség. Aktív rendelést érintő adatok módosítására a 0630/486 7734-es telefonszámon, vagy az info@nemetmosoporok.hu e-mail  címen van lehetősége a Vásárlónak.

 

Adatbeviteli hibák javítása

Vásárlónak a rendelés bármely szakaszában és a megrendelés Szolgáltató részére való elküldéséig a Webáruházban bármikor lehetősége van az adatbeviteli hibák javítására, akár a saját fiókjában (Vásárlói adatok módosítása), akár a megrendelési felületen (pl. termék törlése a kosárból az „x” gombra kattintva vagy megváltoztathatja a termék mennyiségét az erre szolgáló felületen a darabszám pontos begépelésével). Adatbeviteli hibának minősül például egy rosszul megadott mennyiség, rossz termék elhelyezése a kosárban, majd a termék törlése a kosárból, rendelési adatok elírása stb. (pl. szállítási cím). Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil