ArielKözel ötven éve a háziasszonyok titkos fegyvere a legmakacsabb foltok ellen, ám szó sincs arról, hogy az Ariel ne változott volna rengeteget az elmúlt évtizedekben. Az „egyszerű”, még a 60-as évek végén Nagy-Britanniában megjelenő mosópor a folyamatos technológiai innovációnak köszönhetően mára világszerte népszerűvé vált, és hazánkban is úgy ismert, mint egy erős és rendkívül hatékony mosószer

Nem véletlenül, hiszen a cég – gyakran mosodákkal együttműködve – a legmakacsabb foltokon (vörösbor, paradicsomlé, sár stb.) teszteli az új termékeit, melynek eredményeként mára az Ariel mosópor mellett megjelent a mosógél is. 2010-ben aztán újabb mérföldkövet lépett meg a Procter & Gamble, megérkezett az Actilift technológia, ami több mint 10 éves kutatás alapján még intenzívebb tisztítást tesz lehetővé.

Nézz szét az Ariel termékcsaládon belül, amik - az elmúlt évtizedek fejlesztéseinek hála - alacsony hőfokon is tökéletesen tisztítanak, így energiabarát termékek, ráadásul erősségük és textilbarát technológiájuk miatt mindegyiket használhatod babaruhákhoz és ágyneműkhöz is!

Ariel
Ariel webshop árakAz Ariel mosószerek igen kedvező ár-érték arányú termékek, melyek a Németmosóporok weboldalon megvásárolva most még gazdaságosabbak hosszútávon, mint eddig!

A Németországban forgalomba hozott Ariel ugyanis jelentősen erősebb, mint a magyarországi boltokban kapható hazai verziók, így nem csak a legmakacsabb foltokat távolítja el a ruhákról, hanem kevesebbet is kell belőle használnod a mosáshoz!

Ha mosógél mellett döntesz, azt ajánlom, hogy válassz a folteltávolító kupakkal ellátott, 30 mosásra elegendő kiszerelésből, melyek különleges illatától egy pillanat alatt elvarázsolódsz. A 70 mosásra elegendő kiszerelés pedig a legjobb ár-érték arányt biztosítja, hiszen egy mosás ára mindössze 85 Ft használatával.

Természetesen a mosóporok esetén is érdemes minél nagyobb kiszerelésben gondolkozni, miel elég egyszer megrendelni és mivel alacsony hőfokon is tökéletesen tisztítanak, így amellett, hogy energiabarát termékek, nagyon lassan is fogynak el!

Ariel webshop árak


Ariel mosási tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil