CoralA modern mosógépek elterjedésével Németországban is egyre több háziasszonynak volt szüksége a gépekkel jól használható, erős mosóporokra, így a 60-as években megjelenő Coral, amit a műszálas ruhákhoz is lehetett használni, gyorsan nagy népszerűsége tett szert hazájában. Tíz évvel később pedig már a folyékony mosószerként is a boltok polcaira került a Coral legújabb terméke, hogy aztán újabb tíz év múlva Németország után Európában is hódító útra induljon. 

A kétezres évek elején megjelenő - direkt a fekete ruhák tisztítására szolgáló - Coral Black Velvet, később a farmerek mosásához fejlesztett Jeanst pedig már hazánkban is ismerhették a háziasszonyok, akik a kényes - gyapjú, kasmír, selyem – ruhákat is nyugodtan rábízhatták a Coralra.

Szeretnél egy optimális, a színeket védő, és a ruhákat különös rugalmassággal ellátó mosószert? Nézz szét kínálatunkban, ahol minden népszerű Coral terméket megtalálsz!

Coral
Coral tesztA reklámok azt sugallják, hogy bármelyik mosószerrel képes leszel kiszedni a legmakacsabb, legrondább foltokat is a kedvenc ruhádból. Én viszont csak a saját szememnek hiszek, így minden terméket alapos tesztelésnek vetek alá. Ezért döntöttem végül a német mosószerek mellett, de a tesztelést azóta is folytatom. és a leírások mellé képeket is készítek. Kíváncsi vagy mire jut a Coral a sár vagy borfoltok ellen, milyen hatékony a nap mint nap használt törölközők, ágyneműk esetében? 

Gyere, és nézd meg a saját szemeddel, hogy mire képesek a német mosószerek!Coral adagolásGépi mosásnál igen egyszerű a Coral adagolása - én a víz keménységétől és a foltok erősségétől függően  mosásonként 45-150ml folyékony Coral mosógélt ajánlok. Kézi mosásnál 5l vízhez 25 ml folyékony mosószert adagoljunk. Jó ha tudod, egy mosás 4-5 kg ruhatöltethez értendő.

Természetesen mindez függ az általad megvásárolt terméktől, a ruhák mennyiségétől és a víz keménységétől is.

Arra viszont figyelj, hogy a túl sok mosószer nem feltétlenül teszi hatékonyabbá a mosást, a túl kevés pedig nem elegendő a kívánt folteltávolítási teljesítmény eléréséhez.

Ne feledd, a megvásárolt mosópor hátulján lévő táblázatból könnyen kiolvashatod a helyes mosási adagolást, amiben nagy segítségedre lehet valamelyik mosószer adagoló poharunk, melyeket itt tudsz megnézni és megrendelni.

Coral adagolás


Coral tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil