DiamantA német mosószerekre általánosságban jellemző, hogy rendkívül hatékonyak.

Emellett a különböző szerek legtöbbször nagy kiszerelésben kaphatóak, hogy így még gazdaságosabb lehessen a döntés. Amennyiben te is egy kiváló lehetőségre vágysz, akkor próbáld ki a Németmosóporok.hu legújabb sajátmárkás termékét, a Diamant univerzális folyékony mosógélt vagy mosóport. 

Németországban készült termék, mely kizárólag a Németmosóporok.hu webáruházban érhető el. 

Színes és a fehér ruhákhoz egyaránt használhatók, így minden esetben hasznosíthatóak a kiváló tulajdonságaik. Mind a mosógél, mind a mosópor rendkívül erős tisztító hatással rendelkezik, tehát komoly ellenfele a makacs szennyeződéseknek.

Minden esetben hatékonyan tüntetik el a foltokat, miközben kíméletesen ápolják a textíliákat. Emellett igen friss és kellemes illat jellemzi őket, ezért nem kell aggódnod, a ruhák minden esetben nagyszerű viseletet biztosítanak majd.

Diamant
Diamant árakA Németmosóporok.hu sajátmárkás mosószereit színes és fehér ruhákhoz egyaránt használhatod, hiszen univerzális. Németországban készült termék, mely kizárólag a Németmosóporok.hu webáruházban érhető el. Rendkívül erős tisztító hatása van, amit a különleges összetételének köszönhet, így aztán bátran alkalmazhatod bármilyen folt vagy piszok eltüntetésére.

Ha sok a szennyes és egyszerű megoldást keresel, akkor bátran válassz a Diamant termékek közül, mert univerzális mosószerek, melyek kézi és gépi mosáshoz egyaránt használhatók – 20 és 90 fok között.

Remek befektetés lehet a mosodák és a nagyobb családok számára egyaránt, hiszen a Diamant ár-érték aránya kiváló, így például a 7 kilogrammos csomagolás 90 mosásra elegendő mosóport tartalmaz, azaz egyetlen megrendelés után is jó időre bebiztosítottad a család ruháinak tisztaságát!

Nézz szét a Diamant termékcsaládon belül, ahol az erős, hatékony mosópor mellett megtalálhatod az univerzális mosógélt is!

Diamant árak


Diamant tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil