Dr. BeckmannDr. Beckmann

Több mint harminc éve a háziasszonyok legjobb barátja, és mára az egész világon jól ismert márka a Dr. Beckmann, melynek termékei remekül használhatók a folteltávolításhoz, de a mosógépek tisztításához, szagtalanításához is.

Vörösboros folt az abroszon? Zsír maradványok a sütőn? Beszürkült, besárgult textilek, amelyeken már nem segít a mosás? Bízd a Dr. Beckmann termékekre a munkát, melyek 2015-ben kiérdemelték a legjobb folteltávolításért járó nemzetközi díjat.

Használd a Dr. Beckmann fehérítő kendőket mosás közben, így a kedvenc függönyöd, törölköződ vagy ágyneműd is visszanyeri eredeti fehér színét! Próbáld ki a színfogó kendőt, ami képes megfogni és megkötni a mosóvízben kioldódott festékanyagokat, és szennyeződéseket, így használatával együtt moshatod a színes és a fehér ruhaneműket.

Koszos, rossz illatú a mosógéped? A Dr. Beckmann mosógéptisztító termékek nem csak kíméletesen és hatékonyan tisztítják a gépeket, hanem kellemes illattal is lengik be, így nem kell attól tartanod, hogy a ruhák magukba szívják a dohos szagokat.

Dr. Beckmann
Dr. Beckmann tesztekA világ egyik legnépszerűbb folteltávolítója, de ma már mosás közben is segíthetnek a Dr. Beckmann termékek, amelyek azt ígérik, hogy még az elhasználódott, elszürkült fehér törölközőket és ágyneműket is újjá varázsolják. De vajon mire jutnak az igazán makacs foltok és elszíneződések ellen a Dr. Beckmann termékek?

Gyere, és nézd meg a saját szemeddel, hogy mire képesek a német tisztítószerek!Dr. Beckmann tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil