FroschA német Frosch termékcsalád immár harminc éve igyekszik környezetbarát mentalitásával és termékeivel a vásárlók kedvében járni. Az 1986-ban kifejlesztett márka a 80-as évek világméretű környezeti katasztrófái idején jelent meg először a boltok polcain, és mivel az egyik első „zöld” tisztítószernek számított, gyorsan kiemelkedő népszerűségre tett szert Európa valamennyi országában, így Magyarországon is. Nem meglepő tehát, hogy a Frosch termékek receptúrájának összeállításánál elsődleges szempont, hogy csak olyan anyagok kerüljenek felhasználásra, melyek már ismert, növényi eredetű összetevők, könnyen lebomlanak, és nem szennyezik a környezetet. 

Ennél is fontosabb, hogy a termékek foszfát-, formaldehid- és oldószermentesek, ezért nem okoznak bőrirritációt, így az egész család nagy biztonsággal használhatja a ruhákat kellemes illatúvá varázsoló Frosch mosószereket! 

Válogass kedvedre a Frosch termékcsaládból, melyek között olyan különleges mosószereket is találhatsz, melyek aloe vera kivonattal vagy éppen citrus illattal tisztítják és lengik be a ruháid!

Frosch
Frosch tesztekA reklámok azt sugallják, hogy bármelyik mosószerrel képes leszel kiszedni a legmakacsabb, legrondább foltokat is a kedvenc ruhádból. Én viszont csak a saját szememnek hiszek, így minden terméket alapos tesztelésnek vetek alá. Kíváncsi vagy mire jut az Frosch a sár vagy borfoltok ellen, valóban ökocsomagolásban érkezik és tényleg kellemes illatúvá varázsolja a nap mint nap használt törölközőket is? 

Gyere, és nézd meg a saját szemeddel, hogy mire képesek a német mosószerek!Frosch tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil