KapcsolatElérhetőségeink

Cím:
Nemetmosoporok.hu
2220 VecsésBemutatkozásVolt egy pont az életemben, amikor úgy döntöttem, hogy nem szeretnék több időt tölteni azzal a bosszankodással, amit legtöbbször a mosás utáni hajtépés követ, mert a ruha vagy koszos marad, vagy koszosabb lesz, mint amikor beraktam a gépbe, esetleg megkeményedett, kinyúlt, összement, és így tovább.

A mosószerváltást azért döntöttem el viszonylag gyorsan, mert a háztartásomban gyakran mosok erősen szennyezett ruhákat, ígyszükségem van arra, hogy jó minőségű, hatékony és hosszan tartó hatással bíró mosóport és öblítőt használjak.

A termékeket mindig tesztelem mielőtt forgalomba kerülnek, emellett számos olyan hasznos tanácsot adok, amivel a mosási folyamat még könnyebbé és gazdaságosabbá tehető.

A német mosóporokban hamar rátaláltam arra, amit kerestem.

Innentől kezdve aztán elhatároztam, hogy másoknak is segítek javaslataimmal, tippjeimmel, majd nem sokkal később úgy határoztam, azzal is, hogy forgalmazni kezdem a német mosószer gyártók legjobbjainak termékeit.

Összeszedtem 6 pontban mindazt, amiért én magam is a váltás, majd a forgalmazás mellett döntöttem, s amiért javaslom, hogy rendelj tőlünk Te is:

1. A legjobb mosószer gyártók termékei egy helyen.
2. Elérhetőek mind a prémium, mind az egyedi, kis sorozatszámú mosószerek, mosóporok, és öblítők.
3. Ha szeretnél, akkor utólag, az átvétel után is fizethetsz.
4. Ha baj van a mosószerrel, nem válik be, 5 napon belül jelezz és számla ellenében visszafizetem Neked a termék árát.
5. Ha ma leadod a megrendelésed, 2 napon belül már nálad is terem a futár.
6. Nem kell cipekedned, sorban állnod, idegeskedned, hiszen futárunk egészen a mosókonyháig elviszi neked, amit rendeltél, ha úgy szeretnéd.

Remélem, látod Te is, mennyivel másabb az egyébként megszokott gyakorlataidnál, ha rendelsz tőlünk és engedsz a minőségnek.

Mert valóban ennyi az egész.

Telefonon elérhetsz, szívesen adok tanácsot a német mosóporok és használatuk kapcsán.EredetiségKIZÁRÓLAG EREDETI, NÉMETORSZÁGBAN ÉS AUSZTRIÁBAN MEGVÁSÁROLT TERMÉKEKET FORGALMAZUNK!

Amit tőünk vásárolsz, garantált, hogy német és osztrák polcokról való, igazoltan eredeti termék!

Eredetiséget igazoló garanciánkat a mosómedvével minden egyes, tőlünk vásárolt termék számlája mellett megtalálod. Ez jelzi, hogy amit vettél, az pontosan megegyezik azzal, amit rendeltél.

Sokan a mai napig óckodnak a webshopos vásárlásoktól, én ezért határoztam úgy, hogy bevezetünk egy emblémát, amit meglátva garantáltnak veheted a vásárlás sikerét.

Ha nem találod a pecsétet, kérjük, hogy jelezz nekünk, mi pedig azonnal visszafizetjük Neked a mosószer árát.

Mire jogosít fel a garancia?

Minden termékre igaz, amelyen megtalálható az eredetiség garanciát igazoló embléma, hogy az átvételtől számított 30 napig bármikor visszaküldheted azt nekünk, ha nem válik be.

Nem kell mást tenned, ha probléma van, mint jelezni nekünk e-mailben, visszajuttatni a termék dobozát a számlával, illetve kiválasztani, hogy mit szeretnél: cserét 5 munkanapon belül, levásárlási lehetőséget vagy pénzvisszafizetést.

A garancia igazolása akkor teljes részünkről, ha találsz a csomagban egy garancia levelet, amelyet aláírtunk, szerepel rajta a bélyegző, illetve a pecsét.

Keresd a pecsétet a mosómedvével!GYIK„Ha a neten rendelek, szkeptikusabb vagyok, mintha boltban vásárolok.” - Te is így vagy vele?

Ha igen, akkor nem vagy egyedül. Az online vásárlásnál az ember több dolgot végiggondol, mint amikor egyszerűen bemegy az üzletbe és leveszi a polcról a terméket.

A boltban látható, megtapogatható az áru, és ránézésre el tudod dönteni, hogy megbízható-e vagy sem. Webshopos rendelésnél azonban szkeptikusabb az ember, fenntartásokkal kezeli az olvasott infókat.

Ahhoz, hogy biztonságosan tudj rendelni webáruházunkban, összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amik a legtöbb vásárlónkban felmerül.
Olvasd át, és győződj meg róla, hogy nálunk nem kell kételkedned a minőségben.

Mi garantálja, hogy ezek tényleg igazi német termékek?

Személyesen vásárolunk mindent Németországban és Ausztriában, tehát ez pont olyan mintha az ottani boltok polcairól vennéd le a termékeket, azzal a különbséggel, hogy nem kell érte több száz kilométert utaznod, sem sorban állnod. Időt és energiát spórolunk számodra azzal, hogy elhozzuk Neked mindazt, amire szükséged van.

Minden termékre 100% pénz visszafizetési garanciát vállalunk.

Honnan szerzitek be a mosószereket?

Minden mosószert személyesen vásárolunk meg német és osztrák áruházláncok kínálatából (Bipa, Interspar, Penny Market, Hofer, Metro, Zielpunkt).

Csak nagy kiszerelésű mosóporok vannak nálatok?

A nagy kiszerelésű termék több szempontból is jobban megéri az árát.
Egyszer kell megrendelni, gazdaságosabb, és nagyon lassan fogy el, ami igazán felemelő érzés tud lenni.
Sok mosópor 100-105 mosáshoz is elegendő, elsőre azonban, lehet hogy soknak tűnik az ára, bár ha belegondolunk, akkor hosszú távon sokkal jobban jár, aki így vásárol.
Folyamatosan bővítjük a kínálatot, tervben van, hogy kisebb kiszerelésekkel is foglalkozunk majd, de a nagy kiszerelést több szempontból is jobban megéri az interneten vásárolni.
Ha azonban mégis a kis kiszerelés mellett döntesz, elsősorban a kapszulás és a gél formátumú kiszerelést, valamint a mosógyöngyöket ajánljuk.

A német mosópor tényleg fehérebbre mossa a ruhákat?

Saját tapasztalatok és a vevői visszajelzések is mind azt bizonyítják, hogy igen.
Úgy hiteles, ha maga a felhasználó mond róla véleményt. Íme néhány példa, régi jó vásárlóinktól:
„Like the Business Line! :) Nekünk bevált! Agyő áztatás, előmosás, bye-bye folteltávolító!”
„A hófehér dzsekim végre megint fehér, ott maradt kisebb foltok nélkül! Szóval most reklámon és viccen kívül: nagyon jó mosószert vettem Tőled! Köszönöm!”

A német öblítőket tényleg nem kell hígítani?

Sok minden az egyéni gyakorlattól függ.
Az dönti el a kérdést, hogy ki hogyan szereti használni, kinél mi vált be.
Mivel az öblítők általában koncentrátumok, tehát érdemes hígítani egy külön flakonban vagy a kupakban, mielőtt az adagolóba öntjük.
Ha azonban valaki úgy dönt, hogy nem bajlódik a hígítással, akkor mindenképpen csak nagyon kevés, körülbelül negyed kupaknyit használjon egy mosáshoz.

Hol tudom átvenni a termékeket?

A Nemetmosoporok.hu oldalon megrendelt termékeket házhoz szállítjuk, így a legkényelmesebb megoldást biztosítjuk. Nincs cipekedés, nem probléma, ha nagy kiszerelést választasz.

Honnan látom, hogy egy mosószer hamis-e?

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hivatal írásából idézve, egyben a saját tapasztalataimmal kiegészítve az alábbiakra kell leginkább figyelni:

• A magas adagolási ajánlás sok töltőanyagra, és kevés hatóanyagra utal.
• Gyanús, ha egy adag közepesen szennyezett ruhanemű mosásához 200 ml-t vagy ennél többet ír elő az adagolási útmutató.
• Gyanús lehet az is, ha a csomagolást megemelve térfogatához képest meglepően nehéznek érezzük, illetve fordítva, ha a feltüntetett töltő mennyiséghez képest kevesebb a termék súlya.
• Gyanús lehet az alacsony ár is.
• Folyékony mosószereknél figyeljünk arra, hogy a gél valóban gél formátumú legyen és ne vizes. A sűrű állag is a minőség egyik jellemzője.
• Az osztrák és a német mosószerek összetételének részletezésnél az első helyeken kell szerepelnie a német, osztrák vagy svájci leírásnak.
• Márka hű vásárlóink sokszor már a termékek illatából tudják, hogy minőségi termékkel van dolguk. A német mosószerek illata rendkívül intenzív és friss, nem pedig szúrós szagú.

Mi történik, ha nem vagyok otthon a kiszállítás időpontjában?

Időzített kiszállítást biztosítunk, így előre megadhatod hogy mikorra kéred a csomagot.
Ha mégsem vagy otthon, akkor a Sprinter és a GLS Futárszolgálat értesítést hagy és megpróbálja még egy alkalommal a kiszállítást.
További, a szállítással kapcsolatos információért kattints ide.

Mennyi a szállítási díj?

Kattints ide és nézd meg a szállítási lehetőségeket, de jó ha tudod, hogy 14.990 Ft feletti rendelés esetén a szállítás teljesen ingyenes.Védjük együttAkármiről is legyen szó, mosóporokról, öblítőkről, folyékony mosószerekről, vagy folttisztítókról, egy biztos: nem lehet eléggé hangsúlyozni a környezetvédelem fontosságát!

Otthonomban már hosszú évek óta szelektíven gyűjtöm a hulladékot, figyelek a víz-, a gáz- és az áramfelhasználásunk optimalizálására, s vállalkozásom kapcsán is nagyon lényegesnek tartom a környezetvédelmet.

Rájöttem, hogy a német mosóporok alkalmazásával kevesebb áramot és kevesebb mosószert kell egy-egy mosás idején használnom, így még akkor is védjük a környezetet, ha nem teszünk mást, mint általános mosóporokról németre váltunk.

7 tipp, hogy mosás közben is védd a környezetet

1. Helyes mosószer adagolás

A mosás eredményessége függ a mosószer helyes adagolásától is. Ha túl sokat adagolsz belőle, a mosás nem lesz hatékonyabb, viszont hozzájárul ahhoz, hogy lerakódás képződjön a mosógépben, valamint a környezetet is jobban szennyezi.

Használj mércés adagoló poharat, így egészen biztos, hogy csak annyi mosószert fogsz felhasználni amennyi feltétlenül szükséges. Ezáltal véded a környezeted és még pénzt is spórolsz magadnak!

Ajánljuk, hogy rendeléskor a termékek mellé válassz egy adagoló poharat is!

A mércés pohár segítségedre lesz abban, hogy biztosan csak a megfelelő mennyiségű mosószert használd mosásaid alkalmával. Ezáltal védheted környezeted, nem mellesleg pedig pénzt is spórolhatsz vele! A poharat érdemes a mosószerek mellé elhelyezni, így mindig kéznél lesz amikor csak szükséged lesz rá.

2. Tiszta mosógép = hatékony mosás

Időnként tisztítsd ki a mosógépet! Töltsd fel 4 liter langyos ecetes vízzel, majd járasd végig az egyik programot. Ezáltal feloldódik a vízkő, amiképpen az esetlegesen fennmaradt mosószer maradék is!

Ha kevésbé szereted az ecetszagot, próbáld ki a Dr. Beckmann citrus illatú mosógép tisztítóját, mely amellett, hogy eltávolítja a kellemetlen szagokat, védi és ápolja a nem látható alkatrészeket is!

3. Rövid program

Az enyhén szennyezett ruhákat elegendő gyors programmal mosni, hiszen kizárólag felfrissítést igényelnek. Csak megszokásból ne alkalmazz előmosást,különösen ha a ruha csak normál szennyezettségű.

4. Válassz magas fordulatszámot

Ha szárítógépbe kerülnek a ruhák, válassz magas fordulatszámú centrifuga programot, így nem lesz szükség hosszú szárító programra. A modern gépeken centrifuga-fordulatszám megválasztó segítségével erre már van lehetőség.

5. Töltsd meg rendesen a mosógépet

Kerüld el a ruhákkal csupán félig töltött mosógéppel történő mosást!

A használati utasításban megadott töltőtömeget a modern mosógépek hatékonyan tudják tisztítani, ugyanakkor tele sem fogyasztanak több energiát. Ha a gép programja lehetővé teszi, válassz fél adagos mosást.

Vannak olyan mosógépek, melyek a töltőtömeg súlyához mérten optimalizálják a vízfogyasztást.

6. Válassz energiabarát mosógépet

Új mosógép vásárlásánál figyelj a gép energiafogyasztási értékeire, lehetőség szerint válassz energiatakarékos („A” vagy „A++”) típust!

A modern gépek további energiamegtakarítási lehetőségeket is kínálnak: töltöttségi szenzor, idő- és energiaoptimalizálási program, stb.

Érdemes szakkereskedésben gépet vásárolni, ahol szakértői tanácsot is kérhetsz, de a programok terén a végső döntésben természetesen a mosási szokások és igények lesznek a döntőek.

7. Hatékonyabb a nagy kiszerelés

Gazdaságos kiszerelésű és magas hatásfokú mosóporok nem csak villanyszámládat, de a környezetet is kímélik.

Már 20 fokon tökéletesen tisztára mosnak, kompakt kiszerelésük miatt pedig elég keveset kell használni belőlük!

Válaszd a Persil mosóporokat és élvezd a gyönyörű és foltmentes ruhákat!Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil