KuschelweichA puha törölközőbe huppanó maci hazánkban is jól ismert arca a Coccolinónak, amely az egyik legnépszerűbb öblítő Magyarországon. Nem véletlenül, a minden textíliát puhává varázsoló öblítők ugyanis olyan illatfelszabadító formulával rendelkeznek, melyek mozgás hatására aktiválódnak, így a ruhák sokáig megőrzik kellemes illatukat.

A Coccolino öblítők hatóanyaga emellett segít megőrizni a szálak eredeti szerkezetét és rugalmasságát, és nem csak puhaságot és frissességet kölcsönöznek a ruháknak, de azok száradását is megkönnyítik. Ez annak köszönhető, hogy a Coccolino összetevői a használat során csökkentik a textilszálak vízfelvételét, azaz a levegőn való szárítás során időt nyerünk. Sőt, a Kauschelweich öblítők elsimítják a textilszálakat, és mivel azok kevésbé tapadnak össze, mint normál mosás után, az anyagok felülete simábbá válik, könnyebbé varázsolva ezzel a vasalást.

Nézz szét Kauschelweich termékein között, ahol a kiváló minőségű öblítők mellett megtalálhatod a Coccolino illatpárnákat is, melyek segítenek megőrizni ruháid frissességét a szekrényben is!

Kuschelweich
kuschelweich tesztMindenki imádja az öblítők által puhává és kellemes illatúvá varázsolt ruhákat, ágyneműket. De vajon a Coccolino illatanyagai valóban tartósabbak, mint a nagy riválisoké? A Kuschelweich illatpárnák tényleg frissen tartják a szekrényben tárolt ruháinkat? 

Gyere, és nézd meg a saját szemeddel, hogy mire képes a Coccolino!Kuschelweich tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil