LenorA Procter & Gamble egyik legnépszerűbb márkája mindig is a fantasztikus illatot árasztó öblítői miatt volt népszerű, ami nem csoda, hiszen a Lenor kínálatában megannyi, az érzékeket elvarázsoló lehetőség található. Ezek között pedig mindenki megtalálhatja a számára legszimpatikusabbat, ám a Lenor amellett, hogy kellemes illatúvá varázsolja ruháinkat, arra is figyel, hogy az érzékeny bőrűeknek se okozzon kellemetlen meglepetéseket. Kínálatunkban megtalálhatod a hipoallergén öblítőket, melyek nem tartalmaznak színezőanyagokat és bőrgyógyászatilag teszteltek, így biztos lehetsz benne, hogy a legérzékenyebb bőrű családtag ruháit is kellemes illatúvá varázsolhatod vele!

Nézz körül a webáruházban a Lenor termékek között, ahol a számtalan féle öblítő mellett praktikus mosási kellékeket, így például a szárítógépnél remekül használható illatosító kendőket, és illatgyöngyöket is találhatsz!

Lenor
Lenor tesztPuha törölköző, selymes gyapjú, illatos blúz. Imádjuk az érzést és el is várjuk az öblítőnktől, hogy biztosítsa számunkra mindezeket. Gyakori mosás következtében azonban a ruhák veszíthetnek puhaságukból és tartósságukból, sőt akár még a színük is kifakulhat. Vajon a Lenor ruha- és bőrkímélő termékei jobban teljesítenek, mint a riválisok?

Leteszteltük az eredeti német Lenor öblítőket, hogy végre kiderítsük, mi a tartósan illatos ruha titka.Lenor tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil