Mr. ProperA jól ismert kopasz, kigyúrt figura hol máshol kezdhette volna a pályafutását, mint az amerikai haditengerészetnél, ahol Linwood Burton, a hadihajók tisztításával foglalkozó üzletember fejéből pattant ki az ötlete. Burton ráunt arra, hogy az erősen szennyezett fedélzeteken semmit sem érnek a hagyományos szerek, amelyek pedig igen, azok rendkívüli maró hatásuk miatt gyakran okoztak súlyos baleseteket a takarítószemélyzetnek.

Tapasztalatait felhasználva az amerikai üzletember így megalkotta a Mr. Proper formulát, ami olyan sikeresnek bizonyult, hogy 1958-ban megvásárolta tőle a Procter & Gamble. Az elmúlt évtizedek pedig igazolták, hogy remek befektetés volt a kopasz figura, hiszen mára az egész világon előszeretettel használják a háziasszonyok a fürdőszobák, konyhák tisztítására.

Meguntad, hogy a foltos tükör, a vízkőfoltos csempe vagy koszos mosdó elcsúfítja a fürdőszobát? Válogass Mr. Proper termékeink közül, amelyek nem csak hatékonyan távolítják el a szennyeződéseket, hanem kellemes illattal lengik be a szobákat is.

Mr. Proper
Mr. Proper árA fürdőszoba az a helyiség, ami kiemelten ki van téve a mindennapi szennyeződésnek. Vízkőfoltok, vízfoltok, a tükör pedig akár egyetlen fogmosás alatt is piszkossá válhat a ráfröccsenő fogkrémtől.Mégis fontos, hogy fürdőszobánkat tisztán tartsuk, ám jó hírem van: jelentősen megkönnyíti a dolgod Mr. Proper és a hozzá tartozó tisztító, fertőtlenítő termékek.

A Mr. Proper univerzális tisztítószerek ára igazán gazdaságos, hiszen nagy kiszerelésben vásárolhatod meg őket, és a fürdőszoba mellett a konyhában és portörléskor is használhatod. A kezelt felületeket a tisztítás után védőréteggel bevonó tisztítószer ráadásul többféle illatban is megvásárolható, így törölgetés után kellemes illatok lengik majd be a fürdőszobád.

Webáruházunkban emellett megtalálhatod a Mr. Proper mágikus szivacsot és a törlőkendőt is, amelyek tovább egyszerűsítik a munkádat a nehéz felületek tisztítása során!

Mr. Proper ár


Mr. Proper tesztekA világ egyik legnépszerűbb fürdőszobai tisztítószere, amelyet ma már bármilyen felületen használhatunk tisztításra és fertőtlenítésre is. A nagy választék miatt azonban nem mindig egyszerű kiválasztani a megfelelő Mr. Proper terméket, de szerencsére én, ahogy a mosószerek esetében is, mindent szívesen letesztelek!

Gyere, és nézd meg a saját szemeddel, hogy mire képesek a Mr. Proper tisztítószerek!Mr. Proper tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil