PersilA Persil története több mint száz éves múltra tekint vissza, hiszen a Henkel már 1907-ben piacra dobta az első „önműködő mosóporként” beharangozott mosószert. Nem véletlen a furcsa jelző, mivel ezt megelőzően a háziasszonyok mosószappant, néha pedig klóros vegyületeket használtak a mosáshoz, és maguknak kellett kikeverniük az önmagában nem túl hatékony „mosószert” is, amitől csak erős dörzsölés mellett lehetett bármilyen eredményt várni.

A Persil másik erénye, ami már a 20. század elején is megmutatkozott, hogy készítői nagy hangsúlyt fektettek arra: ne csak egyre erősebb mosószereket dobjanak piacra, hanem termékeik óvják is az értékes textíliákat. A kétezres évek elején aztán – emellett - új szempontként az energiatakarékos mosás is a Henkel célkeresztjébe került, így mára alacsony hőfokon is ragyogóan tisztára moshatod a ruháidat!

A népszerű Persil mosópor mellett kínálatunkban megtalálhatod a mosógélt, és a rendkívül egyszerűen használható mosókapszulát is, ám bármelyiket is választod, megnyugodhatsz, a beszáradt, makacs foltok többé nem jelentenek legyőzhetetlen akadályt!

Persil
Persil mosási tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil