SidolSokáig hazánkban is jól ismert márka volt, néhány évvel ezelőtt viszont a Henkel megszüntette magyarországi forgalmazását, noha rengeteg háziasszony szívesen használta a Sidol fém- és műanyagtisztító termékeit. 

Az erős, koncentrált oldatok között ugyanis egyaránt megtalálhatók voltak a vörösréz, sárgaréz, króm ápolására és polírozására alkalmas termékek, épp úgy, mint az arany vagy ezüstárgyak fényesítésére szolgáló darabok. Sőt, a szobadíszek mellett a Sidol oldatai alkalmasak voltak az evőeszközök, övcsatok fényesítésére, illetve az ablakkeretek, küszöbök tisztítására is. 

A kíméletesen tisztító és a fém, kerámia illetve a műanyag felületeket is gyengéden ápoló kedvenc Sidol termékedet azonban még mindig megvásárolhatod a Németmosóporok webáruházában, méghozzá azok német kiadását, melyek még erősebb hatóanyaggal segítenek majd a szennyeződések elleni harcban!

Sidol
Sidol tesztekAz erősen szennyezett fémcsapok, a koszos ajtóküszöbök és a főzési maradékokkal szennyezett kerámia sütőlapok mind- mind komoly kihívást jelentenek minden háziasszonyoknak. A Sidol oldatait azonban éppen ezekre a szennyeződésekre fejlesztett ki a Henkel, egyszerű megoldást ígérve vásárlóinak. 

De valóban ilyen egyszerű a Sidol termékekkel a tisztítás? Kipróbáltuk!Sidol adagolasA Sidol termékek többsége krém állagú, így rendkívül egyszerű a használatuk. Először rázd fel, majd önts belőle egy puha rongyra, amivel ezt követően alaposan átdörzsölheted a kezelendő felületeket. Arra figyelj a Sidol adagolás közben, hogy egyszerre mindig csak keveset önts ki a termékekből, majd ezt – igény szerint – ismételd meg többször is, attól függően, hogy mekkora a kezelendő felület, egészen addig, míg el nem érted a várt eredményt. 

A Sidol sprayk esetén először rázd fel a palackot, majd fújd le a kezelendő felületet, amin ezáltal hab képződik. Hagyd rajta pár percig, hogy legyen ideje feloldani a szennyeződést, majd tiszta és nedves ruhával töröld át. 

Függőleges felületen is nyugodtan alkalmazhatod, mivel sűrű állagának köszönhetően nem folyik le, hanem megtapad és magába szívja a kosz- és zsírfoltokat.

További információkat a Sidol adagolásáról a megvásárolt termék hátoldalán találhatsz!

Sidol adagolas


Sidol tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil