SilanNincs többé száraz, kemény ruha! – évtizedekkel ezelőtt ezzel a szlogennel jelent meg a piacon a Silan első öblítője, mára pedig mindenki tudja, hogy a Silan sűrű, kellemes illatú öblítői valóban puhává, kellemes tapintásúvá varázsolják a legelhasználtabb ruhát vagy törölközőt is.

Ez azonban csak az egyik jól ismert jellemzője az osztrák márkának, melynél széles termékskálából válogathatsz, abban viszont biztos lehetsz, hogy bármelyik Silan öblítőt is vásárolod meg végül, minden illatozni fog tőle. Nem csoda, a cég szakemberei mindig is kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy észrevedd, ezúttal nem egy közönséges öblítővel kényeztetted a ruháid.

Ebben persze komoly szerep jutott a kétezres évek elején megjelenő Silan Aromaterápia változatoknak, melyekben az illóolajok mellett a vezető parfümkészítők által összeállított illatanyagok is helyet kaptak.

Fedezd fel a webáruházban a rengeteg különleges illattal kapható Silan öblítőt, melyek között olyan termékeket is találhatsz, amik kifejezetten érzékeny bőrűek számára készültek!

Silan
Silan tesztPuha törölköző, selymes gyapjú, illatos blúz. Imádjuk az érzést és el is várjuk az öblítőnktől, hogy biztosítsa számunkra mindezeket. Gyakori mosás következtében azonban a ruhák veszíthetnek puhaságukból és tartósságukból, sőt akár még a színük is kifakulhat. Vajon a Silan valóban puhává varázsolja a ruhákat, és kellemes illatfelhővel vonja be azokat? 

Nézd meg a saját szemeddel, hogy mire jutottam a tesztelés során!Silan adagolásGépi mosásnál elég, ha mindössze fél kupaknyit adagolsz a ruhákhoz a kedvenc Silan öblítődből, ami puhává és kellemes illatúvá varázsolja akár a törölközőket, ágyneműket is. Ha viszont különleges élményre vágysz, akkor azt ajánlom, hogy egy egész kupaknyit önts hozzájuk, így a ruháid extra puhák és illatosak lesznek még napokkal a mosás után is!

Kézi mosásnál is igen egyszerű a Silan adagolása, ebben az esetben 10 liter vízhez körülbelül negyed kupaknyi Silan öblítőt ajánlok.

Arra viszont mindig figyelj, hogy nem szabad az öblítőt a maximum szint fölé önteni, mivel csak problémát okoz. Túltöltés esetén az öblítő nagy valószínűséggel azonnal a mosóvízbe kerül, és csökkenti a mosószer hatékonyságát és az öblítő hatását!

Silan adagolás


Silan tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil