Szállítási és fizetési lehetőségekMivel a Sprinter és a GLS Futárszolgálattal működünk együtt, garantált, hogy csomagjaid a lehető legrövidebb időn belül megérkeznek majd oda, ahová rendelted őket.

Ha valami probléma van a rendelt mosóporral, vagy egyéb termékemmel, küldd vissza a számlával együtt, mi pedig visszautaljuk neked a vételárat, mindenféle magyarázkodás nélkül.

Nálunk a 100% pénz visszafizetési garancia tényleg működik, apró betűs butaságok nélkül.

Bár tény, hogy a német mosóporok kapcsán annyira ritka a panasz, hogy alig ha egy-két esettel találkoztunk eddig.

Szállítási és fizetési feltételek

Hogyan vehetem át a német mosószereket?Házhozszállítás futárszolgálattal

Rendelésed megérkezése után emailes visszajelzést küldünk arról, hogy mikor érkezik meg hozzád a csomag. A szállítás napján pedig a Sprinter vagy a GLS Futárszolgálat tájékoztat arról, hogy pontosan melyik napszakban várd a futárt. 4-5 napos kézbesítési idővel dolgozunk.

A Sprinter és a GLS Futárszolgálat naponta 8-18h között szállít, kérünk, hogy ha bármilyen megjegyzésed van a kézbesítést illetően pl.: rossz a csengő, a recepciós veszi át a csomagot, azt mindenképpen tüntesd fel rendelésed leadásakor a megjegyzés rovatban. Olyan címet adj meg ahol napközben elérhető vagy.

Csomagátvétel GLS ponton

Megrendelésed átveheted az ország több 100 GLS Pont egyikében akkor, amikor számodra a legalkalmasabb! Nem kell többé otthon ülnöd és egész nap várnod a futárt. A hosszú és rugalmas nyitva tartási időknek köszönhetően a saját időbeosztásodhoz igazíthatodaz átvételt

SPRINTER FUTÁRSZOLGÁLAT

Szállítási mód Rendelt mennyiség Fizetési mód
Előre utalás esetén Fizetés készpénzben a futárnak, a termékek átvételekor

 

Házhozszállítás futárszolgálattal

Rendelésed megérkezése után a Sprinter vagy a GLS Futárszolgálat e-mailes visszajelzést küld arról,hogy pontosan mikor érkezik meg hozzád a csomag. 1-2 napos kézbesítési idővel dolgoznak. 

A Sprinter és GLS Futárszolgálat naponta 8-18 h között szállít, kérjük, ha bármilyen megjegyzésed van a szállítást illetően pl.: rossz a csengő, a recepciós veszi át a csomagot, azt mindenképpen tüntesd fel rendelésed leadásakor a megjegyzés rovatban. Olyan címet adj meg ahol napközben elérhető vagy.

 

 14 990 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft 1290 Ft
 14 990 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes
 
    

GLS FUTÁRSZOLGÁLAT

Szállítási mód Rendelt mennyiség Fizetési mód
Előre utalás esetén Fizetés készpénzben a futárnak, a termékek átvételekor

 

Szállítás GLS pontra

Megrendelésed átveheted az ország több 100 GLS Pont egyikében akkor, amikor számodra a legalkalmasabb! Nem kell többé otthon ülnöd és egész nap  várnod a futárt. A hosszú és rugalmas nyitva tartási időknek köszönhetően a saját időbeosztásodhoz igazíthatodaz átvételt.

 

 14 990 Ft alatti rendelés esetén 1190 Ft 1490 Ft
 14 990 Ft feletti rendelés esetén Ingyenes
 
    
Szállítási és fizetési feltételek

Miképpen zajlik a házhoz szállítás?Futárunk az ország bármely pontjára vállalja a gyors és biztonságos kiszállítást.

Gyors kézbesítés
Rendelésedet követően küldünk neked egy e-mailt a visszaigazolásról, illetve arról, hogy mikor érkezik a csomagod.

Ingyenes kiszállítás
Már 14.990 Ft feletti rendelés esetén ingyenesen szállítunk házhoz az ország minden részére. Kérheted bárhova a csomagot, fizethetsz utánvétellel vagy utalással, sőt kérheted GLS pontra is.

Nem kell egész nap otthon lenned a futár miatt
Sajnos ismerős jelenség: ma jön a futár reggel 8 és este 7 között. Nos, nálunk ez nem így van, hiszen a Sprinter és a GLS Futárszolgálat időben értesít egy e-mailben csomagod érkezésének időpontjáról.

Gondos csomagolás
A termékeket nagyon gondosan csomagoljuk, hiszen nem szabad hagyni, hogy valami miatt kifolyjon mondjuk a folyékony mosószer, vagy sérüljön, kiszóródjon a mosópor.
A kupakokra ezért plusz védőragasztást helyezünk, illetve a dobozokat habfóliával béleljük.

Rugalmasak vagyunk ám!
Előfordulhat, hogy idő közben rájössz, Neked mégsem jó az az időpont, amit a kiszállítás kapcsán együtt határoztunk meg. Semmi baj. Csak olyan kollégákkal dolgozunk együtt (futárjaink is nagyon barátságos srácok), akik legalább olyan rugalmasak, mint mi vagyunk, így nincs okod az aggodalomra.
Ha módosítani szeretnél a címen, a rendelési tételeken, vagy az időponton, keress minket bátran telefonon, megbeszéljük a részleteket.

Hogyan fizethetsz?Fizetés előre utalással bankszámlára

Utaláshoz szükséges adataink: Enzim-Color Kft. néven szereplő 11742283-21120914 számú bankszámla.
Utaláskor a megjegyzés rovatban kérlek, tüntesd fel a neved vagy a rendelésed számát. Amint megérkezik az összeg azonnal visszajelzünk e-mailben és küldjük is a csomagot!

Fizetés készpénzben a termékek átvételekor

A futár által történő kézbesítéskor lehetőséged van arra, hogy a megrendelés végösszegét készpénzben teljesítsd. A szállítás ingyenességén ennek ténye nem változtat.

Fizetés GLS ponton átvételkorSidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil