Weisser RieseNoha hazánkban csak az elmúlt években lett ismert, Németországban már a 60-as évek vége óta népszerű mosószernek számít a Wisser-Riese, azaz a „Fehér óriás”, amelynek történetét folyamatos fejlődés és változás jellemezte az elmúlt évtizedekben. A 90-es évek elején a környezetvédelem felé is nyitó márka szakemberei mindig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy minél modernebb és hatékonyabb folteltávolítási technológiákkal lássák el mosószereiket, miközben nem feledkeztek meg az energiatakarékosság szempontjairól sem. Ennek köszönhetően a mosópor mellett elérhetővé vált a folyékony mosógél is, és a Wisser-Riese termékeinek többsége akár már 20 fokon is képes eltávolítani a makacs foltokat.

Emellett a Fehér óriás minden mosószerére általánosan jellemző, hogy miközben kíméletesen tisztít, különleges illatanyaginak hála kellemes virágillattal borítja be a ruháidat. 

Nézz szét az eredeti német Weisser-Riese mosószerek között a webáruházunkban, ahol a kisebb csomagok mellett megtalálhatod a nagy, akár száz mosásra is elegendő gazdaságos kiszereléseket is!

Weisser Riese
Weisser Riese tesztekA reklámok azt sugallják, hogy bármelyik mosószerrel képes leszel kiszedni a legmakacsabb, legrondább foltokat is a kedvenc ruhádból. Én viszont csak a saját szememnek hiszek, így minden terméket alapos tesztelésnek vetek alá. Ezért döntöttem végül a német mosószerek mellett, de a tesztelést azóta is folytatom. és a leírások mellé képeket is készítek. 

Kíváncsi vagy mire jut a Weisser Riese a sár vagy borfoltok ellen, milyen hatékony a nap mint nap használt törölközők, ágyneműk esetében? Gyere, és nézd meg a saját szemeddel, hogy mire képesek a német mosóporok!Weisser Riese tippek

Sidol
Silan
Weisser Riese
Ariel
Coral
Dr. Beckmann
Frosch
Kuschelweich
Lenor
Mr. Proper
Persil